Upptäck den asiatiska smaksensationen mitt i Helsingborgs centrum

Välkommen till Sala Siam, den ultimata destinationen för autentisk asiatisk mat med en modern twist. Beläget i hjärtat av Helsingborgs centrum, i det pulserande matområdet Kitchen Floor, bjuder vi på en smaksensation som tar dig på en resa till de exotiska smakernas värld.

På Sala Siam strävar vi efter att erbjuda en matupplevelse utöver det vanliga. Vår meny är noggrant utformad för att tillfredsställa dina smaklökar med en mix av traditionella asiatiska rätter och innovativa kreationer. Varje rätt är skapad med kärlek och tillverkad av exklusivt utvalda råvaror för att ge dig den bästa smakupplevelsen.

Online beställning, takeaway, avhämtning

Vi förstår att dagens livstempo kan vara hektiskt och att tiden är värdefull. Därför erbjuder vi bekvämligheten med online-beställningar och takeaway, så att du kan njuta av våra läckerheter var du än befinner dig. Oavsett om du är ute efter en snabb och smakrik lunch eller en mysig middag hemma, finns vi här för att tillgodose dina behov.

Asiatisk mat skapad med kärlek

Vår meny på Sala Siam är rik på spännande rätter som kommer att göra dina smaklökar dansa av glädje. För de som älskar havets läckerheter rekommenderar vi vår EBI Fried Shrimp, där krispiga räkor möter en smakfull panering. Våra Vegetable Spring Rolls och Vietnamese Spring Rolls är perfekta för den som söker efter en fräsch och lätt förrätt med en krispig textur och fyllig smak.

För de som föredrar en hetare smakupplevelse rekommenderar vi våra Thai King Prawns, där saftiga räkor serveras med den perfekta balansen av kryddor och färska örter. Vår Red Curry Crispy Roasted Duck är en fusion av smaker, där mört ankbröst möter den krämiga och aromatiska röda curryn.

Sala Siam är också stolta över våra kötträtter som tar dig till nya smakhöjder. Vårt Bangkok Beef Holy Basil kombinerar saftigt wokad biff med den starka smaken av helig basilika för en smakexplosion i varje tugga. För den som älskar starka och smakrika rätter rekommenderar vi vår Szechuan Beef, där mört ryggbiff kombineras med den karaktäristiska hetta och nummerkänsla från Szechuanska peppar.

För en läcker och uppfriskande smakupplevelse rekommenderar vi vår Saigon Lemongrass Chicken, där örtmarinerad kyckling möter den fräscha och citrusaktiga smaken av citrongräs.

Sala Siam erbjuder också en mättande och välsmakande Tokyo Donburi Beef Bowl, där saftigt marinerat entrecote serveras över ett säng av fluffigt ris, toppat med kimchi, sallad och chilimajo. Denna rätt är en harmonisk kombination av smaker och texturer som kommer att tillfredsställa både kropp och själ.

Mitt i Helsingborg centrum

När du kliver in på Sala Siam hos Kitchen Floor, möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Vår restaurang är elegant inreddmed omsorg, med en modern och naturlig design som återspeglar vårt fokus på hälsa och hållbarhet. Vårt vänliga och kunniga personalteam kommer att ta emot dig med öppna armar och guida dig genom vår meny för att säkerställa att du får en fantastisk matupplevelse.

Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitet och service. På Sala Siam är vi dedikerade till att tillfredsställa våra gästers behov och överträffa deras förväntningar. Varje rätt tillagas med omsorg och noggrannhet av våra erfarna kockar för att säkerställa att du får en smakupplevelse som är både minnesvärd och enastående.

För oss är varje besökare viktig och vi strävar efter att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse för varje gäst. Oavsett om du besöker oss ensam, med vänner eller med familjen, kommer vi att göra allt vi kan för att se till att du känner dig välkommen och omhändertagen under ditt besök.

På Sala Siam vill vi inte bara ge dig en fantastisk matupplevelse, vi vill också ge dig en känsla av att vara en del av vår stora Sala Siam-familj. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och få möjligheten att dela vår passion för autentisk asiatisk mat med dig.

Besök Sala Siam och låt oss ta med dig på en smakresa som kommer att väcka dina sinnen och lämna dig med en obotlig längtan efter mer. Vi är övertygade om att du kommer att bli förälskad i våra smaker och atmosfär. Välkommen till Sala Siam – där smakupplevelser blir minnen för livet.